hondentrimsalonzippo.nl

even voorstellen archief 2013

01-08-2013

over trimsalon zippo

Hallo ik zal me even voor stellen.

 

Ik ben Jessica Penne

40 jaar en getrouwd. Ik ben moeder van 2 prachtige kinderen en ook stiefmoeder van 2 prachtige kinderen.Ik ben met dieren gaan werken omdat ik me geen leven zonder ze zou kunnen voorstellen, dus de keus was snel gemaakt

om van mijn hobby mijn werk te maken en iets te gaan doen met dieren.

 

Ik heb de opleiding hondentrimmen in barneveld gevolgt en ben een gediplomeerd trimster sinds 14 november 2000.Eerst heb ik een trimsalon gehad in rotterdam waar ik met veel plezier heb gewerkt. Na 5 jaar heb ik deze winkel verkocht. Hondentrimsalon`Zippo`is sinds 1 oktober 2007 geopend in een tuinhuisje bij mij thuis.

De winkel is vernoemd naar mijn sharpeireu ZIPPO het logo is dan ook een foto van deze mooie jongen.

 

 

 

In de winkel word er steeds meer advies gevraagd over bepaalde ziekte´s en medicijnen om deze goed te kunnen beantwoorden ben ik de opleiding dierenartsassistent gaan volgen en die heb ik 11 juli 2012 met succes afgerond. Nu ben ik momenteel bezig met de opleiding van alternatieve geneeskunde, als deze studie is afgerond dan hoort u dat gelijk natuurlijk! Inmiddels heb ik 1 examen gehaald op naar de volgende.Inmiddels heb ik mijn tweede examen ook gehad en gehaald. Vanaf nu ben ik ook alternatief diergenezer. Ik geef graag advies over uw hond of kat. Ik behandel alleen chronische pijnklachten of ouderdom klachten.

 

 

nieuw op deze site een link naar mijn groothandel. U kunt nu alles kopen wat er maar te koop is op het gebied van honden en katten. Parfum,shampoo´s,borsteld, riemen,strikjes,blingbling,kleding en nog veel meer, hier op het eiland niet te koop kijk dan eens hier op pagina link en ga naar de site.

 

 Bekijk de foto´s die ik maak van de honden die in de winkel komen. en volg de laatse nieuwe artikelen in de winkel.